Utsättare

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Stockholm har rekryteringsarbetet för en ny arbetschefsgrupp påbörjats och med denna annons söker vi fler medarbetare dit!

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!


OM TJÄNSTEN

Vi söker utsättare till våra anläggningsprojekt i Stockholm. Det är en ansvarstagande roll där du är den som planerar och driver mätningsarbeten i projekt, vilket innebär att du ska vara tydlig, strukturerad och noggrann. I och med att denna tjänst tillhör en ny arbetsgrupp, är det viktigt att ha erfarenhet och vara bekväm i sin roll som utsättare för att trivas. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. I tjänsten kommer du att ha många kontaktytor och spela en viktig roll för att arbetet i projektet ska fortlöpa som planerat. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar och drivs av att arbeta i projekt där ordning och reda står högt på agendan.


VI SÖKER

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av utsättning / inmätning. Detta innebär även att du har goda kunskaper inom mätteknik, branschens regelverk och besitter kunskap gällande AMA och MER. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp, samtidigt som du har lätt för samarbete. Du bör inneha god kommunikationsförmåga och vara drivande i ditt arbete. I rollen som utsättare är det viktigt att vara noggrann, ordningsam och ha sinne för detaljer. Det är viktigt att man är trygg i sin yrkesroll som utsättare, samtidigt som man strävar efter att utvecklas.

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Eric Lomstedt Lindberg, 073 039 26 79


OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. www.yit.se

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 12.02.2019Ansökningstiden går ut: 24.04.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Utsättare alt. mättekniker
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Stockholm