Kalkylingenjör

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Stockholm har rekryteringsarbetet för en ny arbetschefsgrupp påbörjats och med denna annons söker vi fler medarbetare dit!

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en kalkylingenjör till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. Som kalkylingenjör är du en stor och viktig del av anbudsarbetet. Du ansvarar för ta fram och sätta ihop ett komplett anbud. Du är en viktig del av projektets helhet och en förutsättning för ett lyckat och lönsamt projekt. För att få till ett bra anbudsarbete så tror vi på erfarenhetsåterföring och att engagera människor i organisationen med rätt kunskap i anbudsarbetet. Du är även med vid uppstart av erhållna projekt samt avslutsmöte på projekt för erfarenhetsåterföring.

För att trivas som kalkylingenjör hos oss på YIT behöver du förstå vikten av att vara ordningsam och strukturerad.

VI SÖKER

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som kalkylingenjör med god kunskap kring samtliga delar i anbudsarbetet. Det är viktigt att inneha förmåga att bedriva arbete, både självständigt och i grupp. Du bör ha goda kunskaper inom produktion, inneha god datorvana och behärska Office-paketet. Som kalkylingenjör behöver du även ha god kommunikationsförmåga, gärna med intresse och engagemang för att leda och motivera medarbetare.

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Eric Lomstedt Lindberg, 073 039 26 79

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 30.01.2019Ansökningstiden går ut: 25.03.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Kalkylingenjör
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Stockholm