Platschef

BLI EN DEL AV OSS

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Stockholm har rekryteringsarbetet för en ny arbetschefsgrupp påbörjats och med denna annons söker vi fler medarbetare dit!

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en platschef till våra anläggningsprojekt i Stockholm. Som platschef i YIT behövs en ledare som förstår vikten av engagerade medarbetare och hur deras insatser slutligen påverkar resultatet. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för projektet. I din roll som platschef kommer du att coacha och leda personalen för att uppnå det bästa resultatet för projektet. För att lyckas i rollen är du initiativtagande och drivande för att säkra ett gott resultat och en nöjd kund.

VI SÖKER

Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet av arbetsledande befattning inom byggbranschen. För att trivas som platschef hos oss, bör du även ha lätt för att samarbeta och tycka det är roligt att arbeta tillsammans med människor, både inom och utanför organisationen. För oss på YIT är utveckling en viktig del av varje enskild medarbetares arbete. Som platschef ska du vara kostnadsmedveten, ordningsam, kommunikativ och korrekt i ditt handlande.

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Eric Lomstedt Lindberg, 073 039 26 79

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. www.yit.se

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 25.01.2019Ansökningstiden går ut: 24.03.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Platschef
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Stockholm