Anbudschef

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksamhet. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!


OM TJÄNSTEN

Vi söker en anbudschef till YIT.

Som anbudschef har du en central och viktig roll inom YIT Sverige med ansvar för att samordna och utveckla vår kalkylverksamhet. Med din erfarenhet av anbudsarbete kommer du fungera som mentor och bollplank för övriga i kalkylgruppen. Tjänsten innebär inte direkt personalansvar men du kommer att leda vårt arbetssätt avseende kalkylarbetet varför din förmåga att leda andra är viktig.

Du får en möjlighet att påverka och utveckla vårt kalkylarbete inom YIT Sverige. Arbetet innebär framför allt att du leder anbudsarbetet men vi ser det som självklart att du även kan tänka dig operativt kalkylarbete vid behov.

Anbudschefen är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.


VI SÖKER

Vi söker dig som är driven, strukturerad och ansvarstagande. Du har ledande egenskaper och är duktig på att motivera andra. Du är en god kommunikatör och duktigt på att skapa långa och hållbara relationer med kollegor, beställare och kunder. För att lyckas är det viktigt att du är målmedveten och affärsmässig i ditt arbete.

Du har flera års erfarenhet av kalkylarbete och erfarenhet av stora, komplicerade projekt samt en relevant utbildning i grunden. Kanske har du en liknande roll i dagsläget eller har mångårig erfarenhet inom kalkylering och är redo för mer ansvar i en växande organisation.

Placeringsort är Luleå eller Sundsvall.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Vid frågor kontakta Petter Larsson, HR-Specialist, på 076-125 06 95.


OM YIT

YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Information om befattning
Jobbtitel
Anbudschef
Affärsenhet
Infra Norr
Plats
Luleå eller Sundsvall