Kranbil-/Pumpbilschaufför

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Som Kranbil-/Betongpumpförare på YIT Sverige kommer du köra och ansvara för hanteringen av kran- och betongpumpsfordon och att se till att de är i bra skick för att utföra arbetet i projekten. Du kommer att arbeta självständigt ute på flera olika projekt inom regionen och i perioder kan du komma att arbeta i skift där du och annan förare växlar veckovis.

VI SÖKER

För att trivas i rollen ser vi att du är ansvarstagande och engagerad och gillar att arbeta självständigt. Du har erfarenhet från byggbranschen, är händig och tar väl hand om dina maskiner. Det är ett krav är att du har C-körkort och meriterande om du har CE.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Mattias Sandlund, Regionchef Norr på mattias.sandlund@yit.se

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. www.yit.se

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Information om befattning
Jobbtitel
Kranbil-/Pumpbilschaufför
Affärsenhet
Infra
Plats
Luleå