Platschef till stort projekt i Luleå

Platschef

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

YIT har vunnit ett nytt omfattande mark- och grundläggningsprojekt i Luleå. Projektet sträcker sig över två år och vi vill stärka organisationen med ytterligare en platschef.

Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid, personal och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och ansvar för anskaffning av resurser. Du arbetar i nära samarbete med arbetsledare och övriga tjänstemän i projekten och strävar alltid efter att vara en förebild.

VI SÖKER

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör inom anläggningsbranschen med mark- eller betongarbeten som grund. Du har hög teknisk kompetens med tyngdpunkt på broar, kraftverk, tunga anläggningskonstruktioner eller större industriprojekt. Betong klass I är önskvärt och meriterande. Vi ser även att du har kännedom av entreprenadjuridik samt god IT-vana, gärna erfarenheter från MAP och PlaNet/PlanCon och Office. Du har gärna certifikat i betongklass I och som lägst betongklass II. B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och framåtanda.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Petter Larsson, HR-Specialist på petter.larsson@yit.se

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 02.05.2019Ansökningstiden går ut: 31.05.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Platschef
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Luleå