Arbetsledare till stort projekt i Luleå

Arbetsledare

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

YIT har vunnit ett nytt omfattande mark- och grundläggningsprojekt i Luleå. Projektet sträcker sig över två år och vi vill stärka organisationen med ytterligare en arbetsledare.

Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr produktionen resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. Som arbetsledare är du en viktig del i vårt säkerhetsarbete och strävar alltid efter att vara en förebild. Arbetsledarna arbetar i nära samarbete med platschefen samt övriga projektmedlemmar och verkar som länken mellan projektledningen och yrkesarbetarna.

VI SÖKER

Som arbetsledare har du gärna en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Du kan också ha en bakgrund som yrkesarbetare, kompletterad med intern eller extern utbildning. Betong klass II eller mer är önskvärt och meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Som arbetsledare är det viktigt att du är förutseende och har förmåga att planera. Samtidigt måste du vara flexibel och kunna hantera oförutsedda händelser. Du leder och planerar yrkesarbetarnas arbetsdag så det är också viktigt att du är en bra ledare och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Petter Larsson, HR-Specialist, på petter.larsson@yit.se

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 02.05.2019Ansökningstiden går ut: 31.05.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Arbetsledare
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Luleå