KMA-ingenjör

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Du kommer i rollen som KMA-ingenjör att ansvara för frågor samt delta i arbete som rör kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i ett eller flera projekt med KMA-frågor, bland annat med upprättandet av arbetsmiljöplaner, miljöplaner, riskbedömningar, utredningar och dokumentering, du stöttar även produktionen i upprättandet av kvalitetsplaner. Som KMA-ingenjör är du projektetens representant i möten med beställaren som rör kvalitet och miljö. Du ansvarar även för att bevaka förändringar och uppdateringer i lagstiftning rörande KMA så att projekten och verksamheten i stort alltid har den senaste informationen och rätt förutsättningar.

VI SÖKER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, exempelvis som ingenjör med inriktning på miljö och kvalitet, och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi tror att du är van vid att arbeta projektbaserat och därför kommer snabbt in i dina nya arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och proaktivt samt är strukturerad och driven. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och framåtanda.

B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Mattias Sandlund, Regionchef Norr på mattias.sandlund@yit.se

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. www.yit.se

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Information om befattning
Jobbtitel
KMA-Ingenjör
Affärsenhet
Infra - Norr
Plats
Luleå