Inköpare

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en Inköpare till Stockholm.
Som inköpare/projektinköpare har du huvudansvar för inköpen till ett eller flera grund- och anläggningsprojekt i region Mitt. Du följer projekten från anbudsarbete med förfrågningar och offertutvärderingar till upprättande av leverantörskontrakt vidare till produktionsfasen där du beroende på omfattningen hjälper projektet med inköpsplaner, avrop och leverantörsavstämning. Du har stöttning av inköpsansvarig samt i nätverket med övriga inköpare inom YIT Sverige.

VI SÖKER

Du arbetar med inköp och har gärna annan erfarenhet från byggbranschen till exempel kalkylarbetet eller produktion som platschef eller arbetsledare. Du kan arbeta självständigt, men också i team. Du är analytisk lagd och har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är en driven problemlösare som mår bra av att anta och lösa nya utmaningar.

Vi tror vidare att du har en lyhörd, pedagogisk och övertygande personlighet och att du trivs i förhandlingssituationer.Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Inköpsansvarig, Antoni Aderlind på antoni.aderlind@yit.se

Information om befattning
Jobbtitel
Inköpare
Affärsenhet
Infrastructure
Plats
Solna