Projektingenjör

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsam­mans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en projektingenjör till våra anläggningsprojekt i Stockholm.
Som projektingenjör driver du ett administrativt såväl som kundfokuserat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. I din roll arbetar du med miljöfrågor, ekonomistyrning och projektplanering, samt ansvarar självständigt för bl.a. ekonomisk uppföljning.

VI SÖKER

Du är högskole- eller civilingenjör i grunden, alternativt har du en likvärdig teknisk examen.

För att lyckas i rollen skall du ha några års erfarenhet av liknande tjänst och vara trygg i att arbeta med projektplaneringsprogram och affärssystem. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse inom miljö- och arbetsmiljöfrågor då vi fokuserar mycket på dessa områden.

Du har goda kunskaper i MS Office och i svenska, muntligt såväl som skriftligt. Som person är du noggrann och har en god ekonomisk förmåga.

Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Håkan Nyman, Regionchef Mitt på 0703143121.

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. www.yit.se

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2017 var över 3,8 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 05.02.2019Ansökningstiden går ut: 31.03.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Projektingenjör
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Stockholm