Platschef

Platschef till YIT Infra-avdelning

Vill du vara med i uppstarten när YIT nu etablerar sin avdelning för infrastrukturprojekt i Sundsvall? Vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som projektchef och sätta din prägel på arbetsteamet. Du får en unik chans i ett expansivt företag.

Vi söker dig som är driven och engagerad, ta chansen och sök tjänsten redan idag!


Information om tjänsten

YIT etablerar nu sin avdelning för infrastrukturprojekt i Sundsvall och söker nu en erfaren platschef som vill vara med på resan från starten.

YIT Infra har en gedigen kompetens av betong samt berg-tunnelarbeten som vi vill använda för att på plats kunna möta marknadens behov i vår region.

Arbetsuppgifter

Som platschef ansvarar du för hela byggprojektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, produktionsmetod, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.

Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga medarbetare i projektet för att driva projektet framåt mot uppsatta mål.

Då du kommer arbeta till stor del ute på fält förekommer resor i tjänsten.

Då YIT är i uppstarten av sin expansion i Sundsvall har du möjlighet att redan från början vara med och påverka. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Vi fokuserar på samarbete och är resultatorienterade, men anser också att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Vi söker dig som

Har en byggteknisk utbildning och/eller erfarenhet från arbete i byggproduktion. Har du erfarenheter inom tunga infrastrukturprojekt med betong/berg/tunnelarbeten är det meriterande. Du har drivit projekt med underställd personal och har vana av att driva projekt ute på site.

Svenska i tal och skift samt att du har B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har betong klass 1-behörighet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är affärsmässig, högt engagemang och god samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och ett stort kundfokus. Som ledare har du lätt för att skapa engagemang och motivera medarbetare för att nå projektets mål.

START: Omgående, enl. överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande

KONTAKT:

För frågor kring tjänsten kontakta Arbetschef YIT Robert Söderberg, robert.soderberg@yit.se

 YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Vi är verksamma i 11 länder och tillsammans med våra kunder skapar våra 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

 I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

 Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Vår gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Information om befattning
Jobbtitel
Platschef
Affärsenhet
Intrastructure
Plats
Sundsvall