Platschef Betong

BLI EN DEL AV OSS

Är du en erfaren byggledare som genom ett starkt och tydligt ledarskap kan coach alla på byggplatsen att nå resultat?

Bli en del av vårt stöttande och sammansvetsade team där du ansvarar för att leda det dagliga arbetet och samtidigt bidrar till att utveckla YIT som bolag.

YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motive­rande ledarskap och en arbetsgivare som vär­nar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. 

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra expertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!


OM TJÄNSTEN

I våra stora och spännande projekt erbjuder vi mycket frihet och stort ansvar.  Som platschef ansvarar du för hela byggprojektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, produktionsmetod, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.

Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga medarbetare i projektet för att driva projektet framåt mot uppsatta mål.

Då du kommer arbeta till stor del ute på fält förekommer resor i tjänsten.

YIT expanderar i regionen vilket innebär att du har möjlighet att redan från ett tidigt skede vara med och påverka vår fortsatta utveckling. Du erbjuds ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Vi fokuserar på samarbete och är resultatorienterade, men anser också att det är viktigt att ha roligt på arbetet.


VI SÖKER

För att lyckas i den här rollen har du bred erfarenhet av att planera arbetet på byggplatsen, hantera kostnader, arbeta metodiskt under press samt goda meriter inom ledarskap och förhandlingar. 

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning i grunden och har du erfarenheter inom tunga infrastrukturprojekt med betong/berg/tunnelarbeten är det meriterande.

Säkerhet är en fundamental del av vår företagskultur. Som platschef är det naturligt för dig att leda genom att säkerställa tillämpningen av alla säkerhetsrutiner.

Svenska i tal och skrift samt att du har B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har betong klass 1-behörighet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är affärsmässig, högt engagemang och god samarbetsförmåga. Som person tycker du om utmaningar och problemlösning, är strukturerad, lyhörd, har god kommunikativ förmåga och ett stort kundfokus. Som ledare har du lätt för att skapa engagemang och motivera medarbetare för att nå projektets mål.

Vår framgång bygger på våra medarbetares motivation och engagemang. Därför är ditt välbefinnande vår prioritet, varje dag. Även under dagar som är mer krävande kan du känna dig trygg i att stödet från dina kollegor hjälper dig möta alla utmaningar. Tillsammans bygger vi en bättre arbetsplats. 

 

Om du vill veta mer om den här positionen, oss på YIT eller kanske ditt framtida team, kontakta Robert Söderberg, Arbetschef Sundsvall: robert.soderberg@yit.se eller HR-Specialist Petter Larsson, petter.larsson@yit.se 

 

YIT – Together we can do it. 

 

OM YIT
YIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa med verksamhet i 11 länder. Inom koncernen utvecklar och bygger vi bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Vi är också specialiserade inom krävande infrastrukturprojekt.

I Sverige är vi verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning samt tunnel och berg. Vi har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med våra kunder skapar vi morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att vi alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken. 

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

Ansökningstiden börjar: 01.04.2020Ansökningstiden går ut: 31.05.2020
Information om befattning
Jobbtitel
Platschef
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Sundsvall