Inköpare

BLI EN DEL AV OSS

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på tillväxt där nya idéer uppmuntras för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i.

YIT erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. I Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande projekt inom vår beläggnings- och infrastrukturverksam­het. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och att specialisera dig inom några av våra ex­pertområden. Vi tycker det är viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en inköpare till vår verksamhet i Stockholm!
Som inköpare/projektinköpare har du huvudansvar för inköpen till ett eller flera grund- och anläggningsprojekt i region Mitt. Du följer projekten från anbudsarbete med förfrågningar och offertutvärderingar till upprättande av leverantörskontrakt vidare till produktionsfasen där du beroende på omfattningen hjälper projektet med inköpsplaner, avrop och leverantörsavstämning. Du har stöttning av inköpsansvarig samt i nätverket med övriga inköpare inom YIT Sverige.

VI SÖKER DIG...

... med minst 5 års erfarenhet, där viss erfarenhet av inköp inom anläggning/byggbranschen är nödvändig. Du kan arbeta självständigt, men också i team. Du är analytisk lagd och har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är en driven problemlösare som mår bra av att anta och lösa nya utmaningar.

Vi tror vidare att du har en lyhörd, pedagogisk och övertygande personlighet och att du trivs i förhandlingssituationer.


Skicka din ansökan redan i dag då urval sker löpande!

Vid frågor kontakta Marie Hansson på Marie.Hansson@yit.se

Ansökningstiden börjar: 11.03.2019Ansökningstiden går ut: 10.05.2019
Information om befattning
Jobbtitel
Inköpare
Affärsenhet
Infrastruktur
Plats
Stockholm