Pro gradu- ja diplomityöpaikat 2018

Lopputöiden tekeminen meille on tärkeä osa kehitystoimintaamme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia aiheita diplomityön tai gradun aiheiksi opintojensa loppusuoralla oleville korkeakouluopiskelijoille. Lopputyön tekeminen huipentuu vuosittain järjestettävään diplomityö -ja graduseminaarin, jossa pääset esittelemään lopputyösi koko YIT:n henkilöstölle. Ohjaamme lopputöitä pääasiassa Helsingissä.  

Tulevana vuonna tarjoamme lopputyöaiheita liittyen muun muassa liiketoiminnan, tuotannon ja prosessien kehittämiseen sekä analytiikkaan, IoT:hen ja virtuaalitodellisuuteen.

Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä aiheissa pääset sekä tutkimaan että kehittämään esimerkiksi asiakaspolun johtamista ja digitalisointia rakennusalan ja YIT:n kontekstissa. Lisäksi kumppanuuksien kehittäminen sekä asumisen elinkaariajattelu ja palvelut ovat potentiaalisia tutkimusaiheita.

Tuotantoon ja prosesseihin liittyvät aihealueet sisältävät tutkimus- ja kehitysmahdollisuuksia liittyen moduulirakentamiseen, tuotannon automatisoimiseen, prosessiohjautuvaan johtamiseen, tietomallipohjaiseen toimitusketjun hallintaan sekä lean-ajatteluun rakentamisen arvoketjussa.  

Analytiikkaan, IoT:hen ja virtuaalitodellisuuteen pohjautuvat tutkimusaiheet perustuvat uusien teknologioiden ja analytiikan hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Analytiikkaan liittyvissä aiheissa saat mahdollisuuden tutkia ja kehittää esimerkiksi hinnoittelualgoritmeja ja dataan perustuvaa liiketoimintaa rakennusalan näköalapaikalla.

IoT:hen ja VR:ään liittyvissä tutkimusaiheissa saat mahdollisuuden päästä tutkimaan sekä kehittämään näiden teknologioiden vaikutusta ja käytännön sovelluksia asiakasrajapinnassa.

Kerro hakemuksessasi mistä edellä mainituista aihepiireistä olet kiinnostunut, miksi kyseinen aihepiiri sinua kiinnostaa, onko sinulla erityistä kokemusta/osaamista aihealueeseen liittyen sekä miten lähtisit etenemään ja toteuttamaan työtäsi ja miksi. Voit lähestyä meitä myös omalla tutkimusideallasi.

Jos sinulla on kysymyksiä gradu- ja diplomityöpaikkoihimme liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä tiistaisin ja perjantaisin klo 11-15 koko hakuajan. Mene vain yitgroup.com/tyopaikat -sivulle, olemme siellä vastaamassa kysymyksiisi. Liity myös Kesätöihin YIT:lle- Facebook-ryhmään osoitteessa http://bit.ly/2lrTUci, josta löydät ajankohtaista tietoa hakujemme tilanteesta, voit kysyä Sinua askarruttavia kysymyksiä, ja saat vinkkejä kesätyöhakuun. 

Hae lopputyöpaikkaa 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakuaika alkaa: 02.01.2018 Hakuaika päättyy: 28.02.2018
Haku lyhyesti
Tehtävänimike
Gradu- tai diplomityöntekijä
Liiketoiminta
Koko YIT
Sijainti
Koko Suomi